Advies

Advies

De badkamer is een ruimte in huis die snel wordt vergeten. Je brengt er namelijk niet veel tijd in door. Toch maak je er iedere dag gebruik van: om je om te kleden, je te douchen of 's avonds voor het naar bed gaan je tanden te poetsen. Je ziet het, eigenlijk is de badkamer een belangrijke ruimte die best wat aandacht verdient.
 
Een badkamer verbouwen is vaak een weloverwogen beslissing. Maar vervolgens is de vraag: hoe nu verder? Het aanbod aan sanitair en tegels is echt enorm. Daarom biedt Sfeerbadkamer je in een persoonlijk adviesgesprek graag de helpende hand om aan de hand van voorbeelden en ideeën je ideale badkamerbeeld te vormen. Ook al heb je weinig ruimte, met een slimme indeling kan de badkamer toch voldoen aan al je wensen. Of je de badkamer nu wilt verbouwen, renoveren of een eenvoudige opknapbeurt wilt geven, met Sfeerbadkamer haal je alles uit je badkamer. Van leidingwerk tot inrichting, van betegelen tot een bad plaatsen: Sfeerbadkamer is van alle markten thuis en maakt voor jou een advies op maat.
 

Ik sta voor u klaar voor
advies - ontwerp - verbouw en installatie

Sfeerbadkamer is het bedrijf van Geert Reijnders uit Vierlingsbeek. Deze ondernemer maakt voor particulieren en ondernemingen kwaliteitsbadkamers op maat: van ontwerp, advies tot verbouw en installatie.
Sfeerbadkamer